Artikel Haarlems Dagblad.... Zomer in de Zaanen 2016
Een zinderende versie van ’Roadhouse Blues’ (The Doors) klinkt over het veld, en blaast bijna de singer-songwriters aan de andere zijde weg. Het zijn de mannen van C ’n K (’count en kroost’), een classic rock-coverband die van wanten weet. Ooit speelden de heren bij voetbaldclub HFC EDO maar op het moment dat de veteranenstatus dreigde, kozen ze voor muziek met stevige gitaren en een orgeltje.

Clash of the Coverbands
6-mans Classic Rock coverband C’nK uit Haarlem wist met nummers als o.a. Gimme Shelter van The Rolling Stones, een prachtige uitvoering van Lightning Crashes van Live en met de zeer interactieve uitvoering van Rockin’ In The Free World van Neil Young een uitstekende chemie op te bouwen met het publiek. Muzikaal technisch op zeer goed niveau en samen met de passie en podiumperformance zorgde dit voor een hoog entertainmentgehalte met als resultaat een hoge score bij de publieksstemmen en een goede waardering bij de vakjury! 

C'nK
C'nK, voor een zinderende avond vol Rock & More. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden 06-18961350 of countenkroost@gmail.com 


 HOS Pop

De organisatie van HOS pop is in volle gang. "HOS pop ?" Ja inderdaad HOS pop. Meer informatie volgt..........

 


Foto's
Onderstaand een aantal links naar foto reportages.
- La Pien Noir
- Opmeer Live

  

Yanks Zanvoort
18 maart gaan we weer ouderwets knallen in The Yanks in Zandvoort. We staan te popelen. Kom deze Zaterdag avond gezellig naar Zandvoort.

 RobStock (22-01-2017)
Besloten feest in Patronaat cafe!!!!!!

Foto's
Onderstaand een aantal links naar foto reportages.
- La Pien Noir
- Opmeer Live (Patronaat)
 

     
     


Promo filmpje

banner2.jpg