Zondag 23 Juli 2017 Zandvoort Alive @ Bruxelles aan Zee.

             
                 

 

                 Zaterdag 22 Juli 2017 speelt C'nK op het Dorpsplein in ZANDVOORT


Artikel Haarlems Dagblad.... Zomer in de Zaanen 2016
Een zinderende versie van ’Roadhouse Blues’ (The Doors) klinkt over het veld, en blaast bijna de singer-songwriters aan de andere zijde weg. Het zijn de mannen van C ’n K (’count en kroost’), een classic rock-coverband die van wanten weet. Ooit speelden de heren bij voetbaldclub HFC EDO maar op het moment dat de veteranenstatus dreigde, kozen ze voor muziek met stevige gitaren en een orgeltje.

Clash of the Coverbands
6-mans Classic Rock coverband C’nK uit Haarlem wist met nummers als o.a. Gimme Shelter van The Rolling Stones, een prachtige uitvoering van Lightning Crashes van Live en met de zeer interactieve uitvoering van Rockin’ In The Free World van Neil Young een uitstekende chemie op te bouwen met het publiek. Muzikaal technisch op zeer goed niveau en samen met de passie en podiumperformance zorgde dit voor een hoog entertainmentgehalte met als resultaat een hoge score bij de publieksstemmen en een goede waardering bij de vakjury!

 

C'nK
C'nK, voor een zinderende avond vol Rock & More. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden 06-18961350 of countenkroost@gmail.com 


 HOS Pop

HOSPOP 2017 is weer achter ons en was een enorm succes. Mogelijk een HOS pop, not in te HOS, editie in 2018. Meer nieuws volgt.

 


Foto's
Onderstaand een aantal links naar foto reportages.
- La Pien Noir
- Opmeer Live

  

Yanks Zanvoort (outside) 
22 juli 2017 gaan we weer ouderwets knallen in samenwerking met de Yanks Saloon op het Dorpsplein. C'nK opent de avond en geeft het stokje over aan The Hats.

 Besloten feest Ab. (14-07-2017)
Besloten feest @ Bruxelles aan Zee

Foto's
Onderstaand een aantal links naar foto reportages.
- La Pien Noir
- Opmeer Live (Patronaat)
 


   
   

12 juni 2017

C'nK

Waterhole

AMSTERDAM